Spatii de birouri clasa A zona metrou Politehnica – comision zero!

Spatii de birouri clasa A zona metrou Politehnica – comision zero!

Spatii de birouri clasa A zona metrou Politehnica – comision zero!

Campus 6.1, 6L, Bulevardul Iuliu Maniu, București, Militari, Sector 6, Bucharest, 61344, Romania

Inchiriere

14.8€

  • 3
  • campus1
  • Fără titlu

ID Anunț :

 RH-4921-property

Zonă
304
Anul de construire
2020
Lot Size
304 22232

Descriere

Complexul are o suprafață închiriabilă totală de 82.000 mp și este format din patru clădiri din clasa A si 7000 mp spatii verzi. Prima fază va cuprinde aprox. 22.000 mp, cu unsprezece etaje deasupra solului și două niveluri de parcare subterană.

Complexul este construit de catre unul dintre cei mai mari constructori din lume, constructor care respecta mediul inconjurator, iar obiectivul acestuia este sa construiasca cladiri verzi, care sa foloseasca cat mai mult din sursele regenarabile, astfel incat amprenta acestor cladiri sa fie minima asupra mediului inconjurator.

Obiectivul este de a crea locuri de muncă rezistente în viitor, cu un loc unic în care oamenii se bucură să-și petreacă timpul. Campus 6 va funcționa ca un centru de întâlnire, unde locatarii, angajații și oaspeții pot lucra, întâlni și relaxa. Spațiile verzi care colaborează cu prize electrice și Wi-Fi, amfiteatre care găzduiesc întreprinderi mici și întâlniri sociale, restaurante și cafenele cu terase, fac din acesta un loc de muncă ideal.

Campus 6 este noul complex de birouri dezvoltat de Skanska în România în zona Central-Vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a Universității Politehnica.

Situat la intersecția a două bulevarde principale, Iuliu Maniu și Vasile Milea, noul proiect Skanska beneficiază de o vizibilitate excelentă și de expunere, având un acces excelent la mijloacele de transport în comun (stația de metrou dincolo de stradă și tramvaie, autobuze, cărucioare la 50 m distanță) ). Proximitatea față de pasajul Basarab asigură conectarea ușoară la zonele de Nord și Centru

Noul proiect de birou va cuprinde o serie de soluții durabile pentru a minimiza amprenta de mediu a clădirii și pentru a reduce semnificativ costurile de operare ale acesteia.

Cladirile Campus 6.2 si Campus 6.3 au obtinut pre-certificarea WELL Building Standard™ la nivel Silver, fiind primele doua cladiri cu aceasta pre-certificare din Romania.

Spatii disponibile: 

Campus 6.1. si Campus 6.2. sunt inchiriate complet.

Campus 6.3. – ultimul spatiu disponibil se afla la parter si este in suprafata de 304 mp GLA. Aceasta cladire va fi predata chiriasilor in Q3 2020. Acest spatiu se preteaza fie pentru birouri, fie pentru activitate comerciala.

Campus 6.4. – liber integral, data livrare Q4 2022.

Suprafata totala: 22.232 mp GLA

Chirie: 14.75 euro/mp +TVA

Service charge: 3.8 euro/mp+TVA

Addon factor: 6%

 

 

 

Localizare pe harta

Similar Properties