Spatii retail premium 375 mp in centrul Bucurestiului – comision zero !

Spatii retail premium 375 mp in centrul Bucurestiului – comision zero !

Spatii retail premium 375 mp in centrul Bucurestiului – comision zero !

108, Strada Mihai Eminescu, București, Sector 2, Bucharest, 020082, Romania

Inchiriere

22.0€

  • 9
  • 8
  • 5

ID Anunț :

 RH-4899-property

Zonă
100
Anul de construire
2019
Lot Size
375

Descriere

Va prezentam un imobil premium de birouri in centrul Bucurestiului, la parterul caruia gasim spatii de retail gata de a fi inchiriate.

Spatiul total disponibil este de 375 mp si este ideal pentru clinica medicala de lux, birouri-relatii cu clientii, showroom produse de lux, cafenea, cofetarie, restaurant. Lungimea vitrinei este de aproximativ 10 ml, ceea ce ofera o vizibilitate buna si acces pe 1 usa si/sau zona receptiei. Exista si o terasa de aproximativ 90 mp.

Inaltime parter, floor – to- floor 4 m si floor to ceiling : 3.80 m, iar unde sunt grinzile inaltimea scade pana la 3.30 m.

Pret: 22 euro/mp+TVA

Pretul pentru serviciile de mentenanta este de 3.5 euro / mp la care se adauga tva ;
-aplicabil pentru spatiul de retail cat si suprafete comune aferente. Include toate cheltuielile facute de Proprietar legate de administrarea, operarea si intretinerea cladirii, securitate/paza, asigurari, plata taxelor publice, curatenie pe spatiul comun, cheltuieli cu electricitatea corespunzatoare spatiilor comune, gunoi,apa curenta, gaz, incalzire/racire pe spatiile comune, in sistem « open book ».
– cheltuielile cu electricitatea si telecomunicatiile aferente spatiului inchiriat vor fi suportate de catre chirias. Ele vor fi pe numele proprietarului care le va factura lunar catre Chirias, conform indexului lunar.

Conditii comerciale: contract minim 5 ani, 3 luni avans + 3 luni garantie

Localizare pe harta

Similar Properties