News

HORECA în prim plan. Un nou bistro chic s-a deschis în centrul Bucureștiului – Ever After by Gram

La mijlocul lunii iulie, si-a deschis portile un nou bistro in centrul Bucurestiului. Ever After by Gram este noul bistro deschis in zona Piata Amzei, operat de proprietarii Gram Bistro.

 

Pentru cei care activează de mai mulți ani în domeniul HORECA, anul 2020 a fost unul plin de provocări. Însa perseverența, pasiunea și încrederea în rețeta lor de succes, i-a făcut pe cei doi tineri antreprenori, Adriana Dănilă si Stelian Olaru, să continue frumosul lor drum în acest domeniu atât de complex și de efervescent. Un domeniu în care creativitatea nu are limite, iar cei doi antreprenori nu duc lipsă de ea.

Antreprenorii Adriana Dănilă şi Stelian Olaru mai dețin două concepte de restaurant în piața de HORECA din Capitală: Gram Bistro, un local situat la parterul clădirii de birouri America House din zona Piaţa Victoriei și Suento by Gram, de pe strada Toamnei. Cele două locații se disting prin design-ul și atmosfera plăcută, cât și prin farfuriile pline de culoare, gust si originalitate.

Noul bistro Ever After by Gram al celor doi antreprenori, va ocupa aproximativ jumătate din parterul clădirii de birouri Mendeleev Office 5, iar terasa de aproximativ 100 mp din curtea interioară a imobilului, va fi o adevărată oază de verdeață și liniște in centrul Bucureștiului.

“Pot spune că a fost dragoste la prima vedere” – spune Elena Miu, Senior Adviser din cadrul companiei de consultanță Premium East8. “Locația s-a potrivit perfect pentru noul concept la care cei doi se gândeau pentru deschiderea unei noi locații.

Mendeleev Office 5 a fost alegerea ideală pentru noul bistro, îndeplinind cu succes toate criteriile de echipare, tehnologii necesare cât și amplasare”.

 

Clădirea este dezvoltată de compania Akcent Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori, cu 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală si administrata de Cushman & Wakefield Echinox. Este o clădire de birouri boutique, care revitalizează strada Mendeleev, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei.

“Străzile din planul doi al bulevardului Magheru, in mod deosebit strada Mendeleev si zona adiacenta, s-au transformat mult în ultimii ani devenind un nou pol de atractie in zona centrala, multumita si investitiilor semnificative imobiliare cum ar fi Mendeleev Office 5. Atmosfera zonei a devenit una chic, dinamica, propice atat micilor afaceri cat si brandurilor consolidate. Prin Ever After ne dorim sa contribuim la crearea acestei comunitati frumoase in zona si sa incercam sa oferim o doza de „happily ever after” tuturor celor care ne trec pragul.” – spune Stelian Olaru.

Bistro-ul și-a deschis porțile la mijlocul lunii iulie. Meniul Ever After este unul cosmopolit şi cuprinde o selecție de produse culinare, inclusiv pentru vegetarieni, realizate de Chef Georgeta Postolache şi Chef Sara Alexander. Pe partea de bar, Ever After aduce combinații inovatoare într-un meniu de cocktail-uri și gin-uri semnat de o echipă tânară și pasionată, sub coordonarea lui Bogdan Nicolae, fondator Barmania. Pe lângă specialitățile casei, barul oferă o selecție atentă de produse și beri artizanale, vinuri românești și internaționale sau cocktail-uri clasice.

“Ne bucurăm să contribuim la extinderea rețelei “Bistro by Gram” în București. Bistro-urile by Gram sunt concepte care promovează un stil de viață sănătos pentru care observăm un apetit ridicat în special în cadrul centrelor de afaceri centrale si ultracentrale. Prin locația aleasă, Mendeleev Office 5, prin conceptul arhitectural, precum și prin calitatea preparatelor, Ever After by Gram va deveni rapid un reper in piață”, a declarant Elena Miu, Senior Adviser, în cadrul companiei de consultanța imobiliară Premium East8, cea care a coordonat tranzacția de închiriere.